Arthur zvanično obavijestio Barcelonu i Juventus: Ne idem nigdje!
Foto - EPA

Razgovori obavljeni

Arthur zvanično obavijestio Barcelonu i Juventus: Ne idem nigdje!

M. Šljivak

Brazilski fudbaler Arthur Melo ne želi da napusti Barcelonu.

Ovaj 23-godišnji veznjak želja je torinskog Juventusa i Stara dama je predložila razmjenu u kojoj bi ga dobili za Miralema Pjanića.

I dok je bh. veznjak odavno već rekao 'da' Barceloni, Arthur Melo ne želi napustiti Nou Camp i gotovo je izvjesno da ga Juventus neće angažovati.

Brazilski fudbaler je preko oca koji mu je i menadžer obavijestio direktora Juventusa Fabija Paraticija kako ne želi napustiti Barcelonu. Njihov sastanak je održan u nedjelju i tu je zaključena priča o Arthuru.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dan kasnije održan je sastanak sa Ericom Abidalom i Ramonom Planesom. Istu odluku je saopštio i čelnim ljudima katalonskog velikana i Melo gotovo sigurno neće igrati za Juventus naredne sezone.

Vidjet ćemo šta će se na kraju desiti u ovom slučaju. Pjanić je velika želja Barcelone i oni čine sve kako bi ga ovog ljeta doveli u svoje redove.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dr.ZIJAGA
A PJANIC?..Zelimo vise tekstova HOCE/NECE preci u Barsu..!!
0 4
GigantMostarski
Sad umjesto Pjanica forsiraju tekstove o Arturu :D Niste vala odavno neku anketu objavili
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi