Irokez frizura nakon deset godina otišla u historiju: Vidal iznenadio javnost novim izgledom

Konačno je "odrastao"

Irokez frizura nakon deset godina otišla u historiju: Vidal iznenadio javnost novim izgledom

E. Čaušević

Inter je sinoć uspio da osvoji Kup Italije pobjedom u finalu protiv Juventusa sa 4:2.

Klub s Meazze je u sjajnoj utakmici na Olimpicu u Rimu uspio nakon produžetaka i preokreta da pobijedi sa 4:2 i dođe do drugog trofeja u ovoj sezoni.

U finišu regularnog dijela utakmice sinoć je šansu dobio i Arturo Vidal koji se našao u centru pažnje zbog svoje nove frizure.

Čini se da je Vidal konačno "odrastao" jer je njegova prepoznatljiva frizura irokez otišla u historiju, barem trenutno, te je iznenadio sve novim izgledom.

Vidala je godinama krasila skoro ista frizura i zbog toga nije ni bilo čudno što su se mnogi iznenadili kada su Čileanca vidjeli u "normalnijem" izdanju.

Image

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

struja
Sam svoj majstor
1 0
PapaK
Od ovoga je i Brozovic ljepsi.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi