Vidal krenuo da skine šorc, onda su spale i bokserice, a za policajca iza njega to je bilo previše

Njegova reakcija je sve rekla

Vidal krenuo da skine šorc, onda su spale i bokserice, a za policajca iza njega to je bilo previše

Endin Čaušević

Flamengo je sinoć na svom terenu uspio da pobijedi Goias sa 2:0 u meču 5. kola brazilske Serie A, a u centru pažnje našao se Arturo Vidal koji je skoro go izašao sa terena i na jedan zahtjev navijača Flamenga čak ni policajac koji je bio iza Čileanca nije ostao imun.

Flamengo je pred svojim navijačima uspio da dođe do druge pobjede u sezoni i prekine niz od tri uzastopna poraza.

Domaći tim slavio je sa 2:0, a golove za Flamengo postigli su Pedro i Everton Ribeiro. U drugom poluvremenu igrao je i iskusni Arturo Vidal koji nije bio u Flamengu u najboljem odnosu s navijačima, ali čini se da se situacija lagano mijenja.

Vidal je odigrao 20-tak minuta u sinoćnjoj pobjedi njegove ekipe, a nakon utakmice Čileanac je bio glavna tema na društvenim mrežama.

Zbog pojedinih objava na društvenim mrežama navijači Flamenga su tražili čak od Vidala da napusti klub, ali sada se situacija smirila i iskusni veznjak ima konačno priliku da se dokaže na terenu.

Da se situacija promijenila najbolje se vidjelo nakon sinoćnje utakmice kada su navijači Flamenga skoro skinuli Vidala do kože u borbi da dobiju njegov dres ili šorc.

Oglasi

Kada je jednom od navijača dao dres okrenuo se na drugu stranu, a navijač ga je dozivao da mu da šorc. Vidal se premišljao da li to da uradi, ali na kraju je pristao i oduševio sve na tribini.

Nakon što je skinuo šorc ostao je samo u boksericama to je čini se bilo previše za policajca koji je stajao iza njega i dok je Vidal skidao šorc slučajno je počeo skidati i bokserice, a taj policajac je vidio ono što i nije želio.

Ovaj 35-godišnjak u Flamengo je stigao prošlog ljeta nakon što mu je istekao ugovor s Interom. Od dolaska u brazilski klub odigrao je 45 mečeva, dao je dva gola i upisao tri asistencije.

S Flamengom je uspio već da osvoji i dva trofeja, a to su Copa Libertadores i pehar osvajača Kupa Brazila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi