Arturo Vidal je otišao, ali druga zvijezda Intera sada vozi Fiata Pandu

Omiljeni automobil među Nerazzurrima

Arturo Vidal je otišao, ali druga zvijezda Intera sada vozi Fiata Pandu

Edmir Škorić

Iskusni čileanski veznjak Arturo Vidal je tokom boravka u Milanu, dok je još bio igrač Intera, imao običaj da dolazi na treninge u Fiat Pandi.

Iako je imao bogatu kolekciju automobila, među ostalim i crveni Ferrari, Vidal se odlučio na kupovinu skromnog Fiata, s kojim je bio jako zadovoljan.

"Konačno je stigao poklon. Snovi su ispunjeni! Godinama sam čekao da ga dobijem", napisao je Vidal uz fotografiju na Instagramu na kojoj pozira naslonjen na automobilu zelene boje.

Vidal je napustio Inter i otišao u Brazil još prošle godine, ali Fiat Panda je ostala stanovnik grada mode i ima novog vlasnika.

Zbog nemogućnosti da ga prebaci u Brazil, Vidal je morao da se odrekne svog limenog ljubimca, pa je vozilo sada dobilo novog vlasnika, a riječ je o veteranu na golu Nerazzurra, Slovencu Samiru Handanoviću.

Oglasi

Handanoviću je Vidal prodao Fiata Pandu, koji ima iste registarske oznake, s tim da ga Slovenac mnogo manje koristi.

Nogometaši obično uživaju da voze skupocjene i luksuzne automobile, ali i Handanović je, poput Vidala, opušteni tip koji nije opsjednut skupim stvarima i ne želi se isticati u javnosti.

S obzirom da bi i Handanović mogao ovog ljeta napustiti Inter, pitanje je šta će biti sa malim automobilom i hoće li dobiti i trećeg vlasnika među zvijezdama Intera.

Fotografija sa Pandom u blizini Interovog trening centra nastala je neposredno pred prvi meč Intera i Milana u polufinalu Lige prvaka.

Podsjećamo, gradski rivali sastaju se na San Siru u srijedu navečer, a šest dana kasnije igraće revanš na istom stadionu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pobjednik će u veliko finale i na noge Manchester Cityju ili Real Madridu, ovisi ko od ovih timova dobije dvomeč koji se s nestrpljenjem očekuje.

Inter ima da odigra i finale Kupa Italije protiv Fiorentine, a bori se i da ostane u Top 4 u Seriji A. Do kraja su ostala još četiri kola, a Nerazzurri su četvrti sa 63 boda. Nakon duela s Milanom, za vikend će ugostiti Sassuolo u 35. kolu jedne od najjačih evropskih liga.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi