Arturo Vidal traži od saigrača da ne odustaju od titule

Barca i dalje može biti prvak

Arturo Vidal traži od saigrača da ne odustaju od titule

E. Škorić

Veznjak Barcelone Arturo Vidal pozvao je svoje saigrače da se nastave boriti za naslov.

Barcelona je slavila protiv Valladolida s 1:0 upravo golom Vidala, ali Katalonci još uvijek ne ovise samo o sebi nego i o Real Madridu, koji u ponedjeljak navečer u Granadi ima priliku opet otići na +4.

Iskusni čileanski veznjak svjestan je da još može sve da se okrene i saigrače je pozvao da nastave da se bore do samog kraja i da vjeruju u sebe.

"Ovo je bila teška utakmica, ali najvažnije je bilo pobijediti. Moramo da se nastavimo boriti u prvenstvu. Naša sudbina ne ovisi o nama, ali moramo i dalje maksimalno da se trudimo", kazao je Vidal.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sada će Katalonci pomno čekati duel u Granadi i vjerovati da će ovaj izuzetno nezgodni i čvrsti tim zaustaviti Kraljeve. Barcelonu čeka duel s Osasunom kod kuće, a potom i gostovanje Alavesu na kraju.

Što se Reala tiče, nakon Granade dočekuje Villarreal i onda će gostovati Leganesu u zadnjem kolu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dzafa97
Osvojit cete čomagu ??
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi