Nije uvjerljivo, ali je važno: Barcelona ne odustaje od titule

Vidal za novu 'tricu'

Nije uvjerljivo, ali je važno: Barcelona ne odustaje od titule

E. Škorić

U 36. kolu španske La Lige Barcelona je gostovala kod Valladolida i poprilično se namučila, ali ipak upisala minimalnu pobjedu rezultatom 1:0.

Barcelona je bila na -4 od Real Madrida do ove utakmice i zaista nije imala pravo na kiks, mada to u posljednje vrijeme nije strano nogometašima ovog kluba. Upravo ti kiksevi su ih sada doveli u situaciju da im je svaka utakmica finalna i da opet nije sve u njiihovim rukama.

Nakon što je večeras savladala Valladolid, Barcelona se primakla Realu na bod, ali i dalje ima utakmicu više od Kraljeva. Real za dva dana gostuje tvrdoj Granadi i ako i tu ostvari pobjedu, čini se da će sve biti gotovo...

A što se večerašnjeg meča tiče, presudio je gol Artura Vidala na novu asistenciju Lea Messija u 15. minuti. U ostatku utakmice Barca ne uspijeva da postigne još jedan pogodak i sve riješi, a Valladolid da nekim "slučajnim" golom u potpunosti sruši katalonskog velikana.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelona je preživjela Valladolid, sada joj slijedi domaći meč s Osasunom, ali prije toga osluškivat će se i pratiti sve šta se bude dešavalo na duelu Granade i Reala koji se igra u ponedjeljak navečer.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ubnt
Pa jbo te Tito ! Barceloni na strategija je pritisak na sudiju ! Doktoriralo su to ! Nije da im treba pomoć protiv Valjadolida , ali Pike jede ghovna cijelo vrijeme oko sudije ! I sva ova galama oko var a je u stvari smišljena strategija ! Igraju ko goli khurac i to je ono oko čega treba da bruje i da se brinu ! Koje smeće od kluba i navijača ! Još sebi sami nabili bombastičan moto ! Vise od kluba ali khurcu !
9 4
Mehaga
Hahaha,barca ove godine nemoze uzet nista,to je tako losa ekipa,bez igre bez ideje,bez trenera,samo znaju kmecat na sudije kako realu pomazu,hahaha,kme kme kme
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi