AS: Bale je donio konačnu odluku!

Napustit će Real

AS: Bale je donio konačnu odluku!

E. Škorić

Sudeći prema pisanju madridskog lista AS, Gareth Bale sigurno odlazi iz Real Madrida.

Bale je nesretan u Realu, posebno sada kada ga stalno kritikuju, čak i saigrači su mu okreuli leđa i sve to ga je natjeralo da donese odluku o promjeni sredine.

AS tvrdi da je Bale odlučio i čim završi sezona, spreman je da spakuje stvari i promijeni tim. U prethodna dva meča je igrao kao rezerva i to dovoljno govori o njegovoj situaciji u Madridu.

Bale nije uspio da se snađe u Madridu, ne prija mu odlazak iz Engleske koju je napustio 2013. godine, kada ga je Tottenham prodao za tada rekordnih 99 miliona eura.

Bale je osvojio četiri Lige prvaka, imao je dosta uspješnih sezona u Real Madridu, no ova trenutna ne miriše na dobro.

Nema za sada informacija gdje bi mogao nastaviti karijeru, ali se nekako u prvi plan gura Manchester United, s kojim se i ranije povezivao.

Legendarni Pires ima preporuku za čelnike Arsenala: Dovedite ga, otvorite mu vrata Emiratesa!

Legendarni francuski krilni fudbaler i bivši igrač Arsenala Robert Pires preporučio je čelnicima Topnika jednog fudbalera.

Pires smatra da bi Gareth Bale bio sjajno pojačanje za Arsenal pa preporučuje čelnicima tima da mu otvore vrata Emiratesa.

Inače, Bale se osim sa Arsenalom također povezuje sa Manchester Unitedom i Tottenhamom.

"Mislim da pstoji dobra šansa da Bale igra svoju posljednju sezonu u dresu Real Madrida", rekao je Pires za BWIN i nastavio: "U ovom trenutku on proživljava vrlo teške trenutke na terenu i van njega. U ovom trenutku možete vidjeti da je Bale nezadovoljan igrač. Mislim da je povratak u Premier ligu najlogičniji korak za Balea".

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Postoji pretpostavka da će se vratiti u Tottenham, ali ja bih preporučio Arsenalu da otvori vrata Emiratesa za njega. Znam da navijači Tottenhama neće biti sretni, ali Bale je dobrodošao u Arsenal", kaže Pires.

Dakle, sve su prilike da ćemo Balea od naredne sezone gledati u nekom klubu u Premier ligi.

Top Komentari

teddy sheringham
Ako tako Pires kaže...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi