AS otkrio Barcelonine planove: Čak 14 fudbalera na listi želja katalonskog kluba
Barcelona se već uveliko sprema za januarski i ljetni prelazni rok i navodno čelnici kluba odlučni su da naprave veliki remont što se tiče trenutnog igračkog kadra.

Narednog ljeta pravi remont na Camp Nou

AS otkrio Barcelonine planove: Čak 14 fudbalera na listi želja katalonskog kluba

Endin Čaušević

Barcelona u svojoj ekipi ima nekoliko nevjerovatnih fudbalera, ali čini se da u katalonskom klubu još uvijek nisu zadovoljni igračkim kadrom kojeg žele mijenjati naredne godine.

Očekuje se da Barca već u januaru dovede barem jedno novo pojačanje, ali i proda nekoliko fudbalera na koje se više ne računa. Ipak, španski mediji prenose da je Barcelona spremila pravi remont ekipe narednog ljeta, te da se na njihovoj listi želja nalazi čak 14 fudbalera.

Čelnici katalonskog kluba odlučili da će još ove sezone dati šansu igračima koje Ernesto Valverde ima na okupu, ali da će već narednog ljeta napraviti velike promjene. Skauti Barce širom svijeta prate mnoge fudbalera, na kako piše madridski AS čak 14 fudbalera nalazi se na listi ovog tima i sigurno će da će neke od njih pokušati dovesti već u januaru ili narednog ljeta.

Katalonci će narednog ljeta prodati sigurno Andrea Gomesa, Paca Alcacera, Lucasa Dignea i Denisa Suareza čime će se napraviti mjesto za nova pojačanja. Skauti Barce vrijedno rade, a na listi za moguća pojačanja nalaze se: Paul Pogba, Koen Casteels, Jeroen Zoet, Matthijs De Ligt, Milan Skriniar, DAyot Upamecano, Kalidou Koulibaly, Ferland Mendy, Nicolas Tagliafico, Filipe Luis, Frenkie De Jong, Adrien Rabiot, Krzystof Piatek i Nikolas Pepe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi