Saul: Uvijek bih izabrao Barcelonu ispred Real Madrida
Veznjak Atletico Madrida se nalazi na meti mnogih klubova, a najveći interes za njega pokazala je Barcelona. Međutim, njegova želja je uvijek bila da završi karijeru u Atleticu, no šta budućnost nosi to niko ne zna.

Oglasio se igrač Atletica

Saul: Uvijek bih izabrao Barcelonu ispred Real Madrida

Endin Čaušević

Španski veznjak Saul Niguez već nekoliko sezona pruža odlične partije u dresu Atletico Madrida, a u nekoliko navrata je izjavio da mu je želja da upravo u tom klubu završi karijeru.

Saul je jedan od najboljih mladih veznih igrača u Evropi, te se svojim sjajnim igrama izborio za mjesto prvotimca u ekipi Diega Simeonea. Ipak, u prethodnih nekoliko sedmica pojavile su se priče da bi Saul mogao napustiti Atletico narednog ljeta, a veliki interes za njega pokazala je Barcelona.

U izjavi za španske medije Saul je demantovao navode da će napustiti Atletico, te da mu je i dalje želja da tu ostane do kraja karijere. Ipak, veznjak španske reprezentacije je odgovorio na zanimljivo pitanje jednog od novinara kojeg je zanimalo da li bi prije zaigrao za Barcelonu ili Real Madrid.

"Kada bih birao između tih ekipa na kraju bih izabrao Barcelonu. To je zbog toga jer sam ja igrač Atletico Madrida i pripadam ovog klubu. Real nam je gradski rival i ne bih nikada mogao igrati za njih", poručio je Saul.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi