AS: Rabiot dogovorio transfer!

Prelazi u Real Madrid?

AS: Rabiot dogovorio transfer!

Vezni fudbaler PSG-a Adrien Rabiot navodno je dogovorio transfer.

Rabiot je u nemilosti trenera francuske ekipe već mjesecima i to zbog toga što je odbio da produži ugovor.

Posljednju utakmicu odigrao je još početkom decembra prošle godine, a od tada se stalno nagađa u kojem klubu će nastaviti karijeru.

Španski AS danas donosi informaciju da je ovaj vezni fudbaler dogovorio sve uslove sa Real Madridom i da će na zahtijev Zinedina Zidana stići na Santago Bernabeu stadion.

Inače, osim Reala, za Rabiota su zainteresovani Arsenal, Manchester United i Barcelona.

Ovaj 23-godišnji vezista je na samom početku sezone upisao 14 nastupa u Ligue 1 te je postigao dva pogotka uz dvije asistencije.

PSG zbog dva razloga suspendovao Rabiota

Inače, PSG je nedavno odlučio da suspenduje Rabiota. 

On je, nakon što je PSG ispao iz Lige prvaka od Manchester Uniteda, objavio video na kojem se vidi kako se dobro provodi u jednom klubu.

To je razljutilo čelnike francuske ekipe koji su ga suspendovali do 27. marta. Također, razlog suspenzije je taj što je Rabiot 'lajkao' objavu nekadašnjeg fudbalera Manchester Uniteda Patrica Evre na kojem se raduje zbog prolaza Crvenih đavola.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Mislim da je to neprihvatljivo ponašanje i neprofesionalan stav jednog igrača prema klubu, saigračima i navijačima", kazao je sportski direktor kluba Antero Henrique.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi