Mauro Icardi pred transferom karijere!
Argentinski napadač na stolu ima ponude Real Madrida, Napolija i Juventusa. Za sada je najbliži timu iz Madrida (Foto: EPA)

Real održao sastanak

Mauro Icardi pred transferom karijere!

M. Šljivak

Mauro Icardi nalazi se pred transferom karijere.

Rukovodstvo madridskog Reala održalo je jutros sastanak koji bi mogao biti veoma značajan za klub.

Tema o kojoj se raspravljalo je samo jedna. Transfer argentinskog napadača Maura Icardija iz redova Intera.

Real će prema svemu sudeći poprilično izmijeniti tim za narednu sezonu. Očekuju se mnogi odlasci i dolasci na Santiago Bernabeu, a Mauro Icardi je jedna od želja Kraljeva.

Kako stvari stoje 26-godišnji napadač bi karijeru mogao nastaviti u Realu i tako bi se mogla okončati njegova agonija u Interu.

Icardi već više od dva mjeseca ne igra za Nerazzurre nakon što mu je oduzeta kapitenska traka, a konstantno se povezivao sa odlaskom iz tima.

Real je već ranije kontaktirao njegovu suprugu Wandu oko transfera. Navodno su Kraljevi ponudili najbolje uslove od svih zainteresovanih strana i danas se bi moglo dosta toga znati oko eventualnog transfera.

Ako Mauro Icardi potpiše za Real izvjesno je da će klub napustiti iskusni francuski napadač Karim Benzema, ali on će biti samo jedan u nizu koji će otići.

Spremili su u Realu i ogroman novac za nove igrače, a francuski L'Equipe tvrdi da će Zinedine Zidane na raspolaganju imati čak 500 miliona eura.

Inter potpuno spustio cijenu za Argentinca

Sjajni 26-godišnji napadač uništio je reputaciju klupskog kapitena, traka mu je oduzeta zbog brojnih skandala, a sve je izvjesnije da će on napustiti Giuseppe Meazzu tokom ljeta.

Inter je za usluge ovog fudbalera prethodnih mjeseci tražio 110 miliona eura, cijena je potom spala na 80 miliona, ali italijanski mediji pišu da ga je tim iz Milana odlučio "pokloniti" i postavili su novu cijenu.

Ona iznosi "samo" 50 miliona eura. To je dokaz da rukovodstvo Nerazzurra ne želi više pregovarati o novom ugovoru i da su ga se spremni riješiti, pa bilo to i na njihovu štetu.

Argentinski napadač je u Inter stigao iz Sampdorije prije šest godina. Ispostavio se kao pravo pojačanje i u 210 odigranih utakmica postigao je 122 gola.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Petnaest je postigao ove sezone u odigranih 28 utakmica...

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

PAZZAINTERAMALA
E MOJ SLJIVAK DRZI SE TI NASE LIGE NE ZNAM ODKUD TI OVE INFORMACIJE ISPITAJ MALO BOLJE CUJ 50 MIL HAHAHAAAAAAAA
1 0
dragonBH
Vidjecemo sta Wanda kaze..
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi