Sa kojim fudbalerima je Zidane obavio posebne razgovore?

Želi ih u ekipi

Sa kojim fudbalerima je Zidane obavio posebne razgovore?

Midhat Šljivak

Povratak Zinedinea Zidanea na klupu Real Madrida itekako je razveselio navijače ovog tima.

Legendarni Francuz je od 2016. do 2018. godine osvojio apsolutno sve sa Kraljevima, a sada je dobio zadatak da stvori nove Galaktikose.

Klub je najavio velike promjene u ekipi, ali oni fudbaleri koji su bili viđeni kao sigurni za odlazak, kod Zidanea su dobili šansu da se vrate u ekipu.

Najviše se u posljednje vrijeme govorilo o odlasku Raphaela Varanea i Marcela. Ipak, kako stvari stoje ovi fudbaleri će i u narednoj sezoni nositi dres madridskog velikana.

Zidane je sa ovim igračima obavio posebne razgovore. Objasnio im je kako itekako računa na njihove usluge i da su bitan dio planova za narednu sezonu.

Nakon razgovora sa trenerom oba fudbalera su izrazila želju za ostankom i vjerovatno će na kraju i ostati članovi kraljevskog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Marcelo se prethodnih mjeseci povezivao sa torinskim Juventusom, dok je Raphael Varane navodno imao ponudu Manchester Uniteda.

Podsjetimo, povratkom Zidanea Marcelo se vratio na mjesto lijevog beka koje je izgubio dok je na klupi bio Santiago Solari, a Francuz je pored brazilskog defanzivca u tim još vratio Isca i Keylora Navasa.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Śmeker007
To kralju, Marcelo i Varane su svjetski igraci kakva prodaja, samo jos vezni red i napad pojacati i to je to :)
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi