Sukob u svlačionici Rome? Oglasio se i klub

Šta se dešavalo nakon Sassuola?

Sukob u svlačionici Rome? Oglasio se i klub

E. Škorić
Teme:

Nakon remija Sassuola i Rome (2:2), pojavile su se glasine kako su pojedini igrači psovali treneru Paulu Fonseci u svlačionici.

Navodno su se pojedini igrači rimskog kluba odlučili sukobiti s Fonsecom verbalno, nezadovoljni određenim potezima portugalskog trenrea.

"Roma kategorički negira izvještaje o navodnom sukobu u svlačionici. Nije bilo nikakve svađe, a klub će se usredotočiti na borbu na oba fronta - Evropsku ligu i Seriju A", saopšteno je iz Rome.

Romi sada slijedi gostovanje Ajaxu u prvoj utakmici četvrtfinala Evorpske lige i u slulčaju novog neuspjeha, nema sumnje da će se tresti stolica Fonsece.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amex
Njemu u reprezentaciji nije potreban klan, zna se ko je Dzekson i šta je sve uradio za Bosnu... ;))
6 3
user1608229445
Džeko nakon reprezentacije napravio klan i u klubu
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti