AS: Salah nakon žestokog razgovora sa Kloppom napušta Liverpool!

Egipćanin želi otići

AS: Salah nakon žestokog razgovora sa Kloppom napušta Liverpool!

Španski list AS donosi navodno ekskluzivne informacije o tome da Mohamed Salah nakon žestokog razgovora sa trenerom Liverpoola Jurgenom Kloppom ima namjeru napustiti klub.

Nije poznato o čemu su Salah i Klopp nedavno razgovorali, ali navodno nakon tog razgovora zvijezda Liverpoola ima želju da napusti klub što je saopštio i čelnim ljudima.

On je čak htio da zatraži transfer, ali su ga čelni ljudi Redsa spriječili te su mu obećali da će ga prodati na kraju sezone ukoliko i dalje bude imao želju da ode.

Naravno, AS to sve piše aludirajući na to da bi zbog te svađe mogao da pređe u Real Madrid koji će na ljeto sastavljati ekipu za narednu sezonu.

Osim Salaha, njihove želje će biti Eden Hazard, Kylian Mbappe, Mauro Icardi, Paul Pogba...

Inače, Salah je neko vrijeme bio u golgeterskoj krizi, ali je istu prekinuo prije 10-ak dana kada je pogodio protiv Southamptona, da bi odmah nakon toga bio strijelac i protiv Chelseaja. On je još uvijek jedan od glavnih igrača Liverpoola i teško je vjerovati da će ga se klub tek tako odreći.

Salah dobio još jedno veliko priznanje: On je ikona za Liverpool i sve muslimane širom svijeta

Salah je svojim sjajnim igrama u dresu Liverpoola dobio mnogo obožavatelja širom svijeta.

Egipćanin pored svojih dobrih igara oduševljava i postupcima van terena i poznato je da velikodušno pomaže siromašnima u svojoj domovini.

Kada već govorimo o njemu, treba reći da je poznati list Time objavio svoje izdanje "100 najuticajnijih ljudi", a tu se našao i Mohamed Salah.

"Mo Salah je bolji čovjek nego nogometaš. I on je jedan od najboljih nogometaša na svijetu", napisao je britanski komičar John Oliver za Time.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Teško je bilo pronaći profesionalnog nogometaša u bilo kojem sportu na kojeg njegova slava nije uticala, ali Mohamed to jeste. Ne mogu zamisliti tu vrstu pritiska koji dolazi s velikim brojem obožavatelja koje konstantno dobija"

"Mo je ikona za Egipćane, stanovnike Liverpoola i muslimane širom svijeta, a ipak on se uvijek pojavi kao ponizan, promišljen, zabavan čovjekom koji to ne shvata previše ozbiljno.", dodao je Oliver.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pljuc
Sanjaj novinarčiću sanjaj?
2 0
teddy sheringham
Joj što serete madridska sranja.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi