Odlaze sa Anfielda: Klopp prekrižio sedmoricu igrača

Nijemac želi novac za pojačanja

Odlaze sa Anfielda: Klopp prekrižio sedmoricu igrača

Admin Čaušević

Određene promjene tokom ljetnog prijelaznog roka će pretrpiti i igrački kadar Liverpoola. Prema pisanju Mirrora Juergen Klopp je prekriži sedmoricu igrača. 

Redsi se u finišu sezone bore za šampionsku titulu u Engleskoj, a na pravom su putu i da izbore plasman među četiri najbolje ekipe Evrope.

Ipak, bez obzira na konačan ishod ove takmičarske godine njemački stručnjak će na Anfield Road dovesti nekoliko skupocjenih pojačanja. Njihovo dovođenje planira realizati prodajom sedmorice igrača.

Prema pisanju Mirrora u svlačonici Liverpoola od ljeta više neće Simon Mignolet, Alberto Moreno, Adam Lallana, Daniel Sturridge, Nathaniel Clyne, Joel Matip i Divock Origi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kada su u pitanju dolasci posljednjih dana najčešće se piše o Timu Werneru. Njemački reprezentativac će definitivno napustiti RB Leipzig. Za njegov potpis Redi se će morati preduhitriti minhenski Bayern.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rajvosa46
Šta bi sa Sturridgeom i Origijem dobri igrači bili ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti