Asamoah: Moramo nastaviti pobjeđivati

Veznjak Stare dame o nastavku sezone

Asamoah: Moramo nastaviti pobjeđivati

Veznjak Juventusa, Kwadwo Asamoah poručio je svojim saigračima da nastave igrati kao i do sada, na visokom nivou ukoliko žele da odbrane titulu prvaka Italije.

Stara dama se nalazi četiri boda iznad drugoplasiranog Intera, ali Asamoah poručuje kako se ne treba opuštati.

 

"Rezultat protiv Pescare je dobar, ali ništa nije promijenio barem što se tiče atmosfere u svlačionici", rekao je Asamoah dodavši na kraju:

 

"Počeli smo dobro, ali izgubili smo dosta bodova na početku sezone. Ima još dosta utakmica da se odigra. Moramo se držati i boriti se do samog kraja".

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

Juventus će se ovog vikenda sastati sa Lazijom našeg Senada Lulića.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.