Dolazi vrijeme za neke nove klince: Asensio zaplesao s loptom Messiju pred očima

Barcelona izgubila u El Clasicu

Dolazi vrijeme za neke nove klince: Asensio zaplesao s loptom Messiju pred očima

A. Čaušević

Vrijeme i godine čine svoje, pa polako ali sigurno neke nove generacije preuzimaju primat na fudbalskoj sceni.

Lionel Messi je zajedno sa Cristianom Ronaldom već duže od decenije najbolji na svijetu, međutim sjajni Argentinac nije na nivou kao prije nekoliko godina.

Da se bliži smjena generacija pokazala je i današnja scena tokom El Clasica kada je Marco Asensio "zaplesao s loptom" pred Messijevim očima.

Fudbaler Reala se rutinski riješio Pedrija kada je prema njemu krenuo Messi, međutim Španac se nije prepao kapitena Barcelone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Asensio se s obje noge "okrenuo" na lopti, odigrao za saigrača bez problema, a Messi je samo pogledam ispratio šta se dešava.

Situaciju pogledajte ovdje. 

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
Kad je to njemu Ribery radio
0 4
AsmirM
Ma Messi je trebo da ode , Buskec , Pike . A i Nigdjezemac nema nikakve taktike nista novo osim onog da na dan utakmice imaju trening.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti