Ronald Koeman je pronašao krivca za poraz od Reala

Očekivano

Ronald Koeman je pronašao krivca za poraz od Reala

Edmir Škorić

U prvom ovosezonskom El Clasicu Barcelona je danas ugostila Real Madrid i poražena je s 3:1.

Ronald Koeman nije najbolje počeo sezonu na klupi Barcelone, tome svjedoči i današnji poraz na Nou Campu, a šta je nakon svega imao da kaže sam Nizozemac?

Osvrnuo se na 'sporni' detalj iz 63. minute kad je Realu uz intervenciju VAR-a dosuđen penal iz kojeg je Sergio Ramos donio vodstvo Madriđanima, a pobjedu kasnaije u završnici golom ovjerio Modrić.

"Ne razumijem odluku sudije, VAR se samo pojavljuje kada treba donijeti odluku protiv Barcelone. Odluke su uvijek protiv nas. Rekao mi je da je penal, to je nepojmljivo. Nije mi se sviđalo", izjavio je Koeman za Barca TV.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U Barceloni nisu pretjerano zadovoljni izborom Koemana za novog trenera, a nakon ove utakmice javnost i navijači u Kataloniji bit će još uvjereniji u vlastito mišljenje.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

cccccc
Casemiro nakon žutog pravi 3 prekrsaja za drugi zuti i ne dobije crveni (opet). Lik ima isti broj crvenih kartona u karijeri kao i Messi. Bruka i sramota. Ramos kad je vidio da nece moci do lopte padne i to padne na suprotnu stranu i ovaj svira penal hahah koji cirkus. Zamislite da se ovo svira kao penal u Engleskoj ligi...Real je stvarno sramota od kluba. Ovako im se sudi citavu historiju. Navijaci Bajerna to najbolje znaju... Kada vidim sto maloprije nije suđeno za Chelsea mozemo reci da bi u Engleskoj ligi Ramos za ono dobio žuti za simuliranje.
12 16
Deladela
Samo bezveze kmecite Real se veceras poigrao s barsom. Trener barse veze nema.
13 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi