Ashley Cole pronašao novi angažman

Nekadašnji igrač Rome seli u MLS

Ashley Cole pronašao novi angažman

Endin Čaušević

Nekadašnji fudbalera Arsenala, Chelseaja i Rome Ashley Cole našao je novi angažman.

Naime, Cole je dobio dozvolu da napusti Romu, jer za njega nema mjesta u ekipi Vučice. Danas objavljeno da će on u budućnosti nositi dres New York Cityja. Cole će se tako pridružiti Andrei Pirlu i Franku Lampardu.

Cole je u Romu došao na ljeto 2014. godine, ali nije uspio da se nametne Rudiju Garciji pa su čelnici rimske ekipe odlučio da raskinu ugovor s Englezom. On je bio prva želja Patricka Vieire koji je nedavno izabran za novog trenera New York Cityja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prema pisanju tamošnjih medija ovaj lijevi bek potpisat će ugovor na jednu sezonu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije