Ashley Young propušta derbi protiv Cityja

Krilni napadač zbog povrede propušta gradski derbi

Ashley Young propušta derbi protiv Cityja

Endin Čaušević

Menadžer Manchester Uniteda Louis van Gaal u gradskom derbiju protiv Manchester Cityja ne može računati na Ashleyja Younga.

Fudbaler Uniteda propustio je posljednje dvije utakmice zbog problema sa povredom. Young se vratio treninzima ove sedmice, ali neće biti spreman da igra u derbiju.

„Samo su Luke Shaw i Paddy McNair povrijeđeni pred gradski derbi sa Cityjem. Young je počeo trenirati, ali male su šanse da će biti spreman“, rekao je Van Gaal.

Derbi desetog kola engleske Premier lige između Uniteda i Cityja igra se u nedjelju od 15:05 sati. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.