Falcaova baka osula paljbu po Mourinhu i Van Gaalu
FOTO: EPA

Falcao u lošoj formi, baka pronašla krivce

Falcaova baka osula paljbu po Mourinhu i Van Gaalu

Adnan Beganović

Nekada jedan od najboljih svjetskih napadača Radamel Falcao nakon teške povrede nikako ne uspjevava da se vrati u pravu formu.

Kolumbijski napadač danas nije ni sjena onogo fudbalera od prije par godina, a ni posudbe u Manchester United i Chelsea nisu mu pomogle da se vrati u nekadašnju formu.

Sve je manje onih koji vjeruju Falcau, a njegova baka kritikovala je Louisa van Gaala i Josea Mourinha.

"Sve je jasno, bar onima koji žele to da vide. Stvar je u tome što nema prveše prilika za igru. U početku su ga dosta koristili, a onda sve manje. U tih 10 ili 15 minuta, koliko mu se pruži za igru, ne može ništa učiniti. Mora mu se dati više vremena", izjavila je Dona Denis King Garcia, baka kolumbijskog napadača.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nakon povrede prošle godine prije Mundijala se pokušao vratiti odigrao je nekoliko utakmica, ali mislim da treneri koji su radili s njima nisu pokazali da imaju povjerenje u njega. Mislim da mu treba povjerenje i da je to jedini način da se vrati u nekadašnju formu", dodala je Radamelova baka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije