Asim Zec ima novi klub
Zec iz perioda dok je nosio dres FK Željezničar

Sigurno će biti veliko pojačanje

Asim Zec ima novi klub

S. Mlaćo
FK Igman Konjic danas je dobio veliko pojačanje.

U Konjic je stigao Asim Zec, brzonogi ofanzivac koji je posljednji angažman imao u FK Leotar, gdje je bio najbolji igrač prvog dijela sezone premijerligaša iz Trebinja.

Na kraju polusezone odlučio je da ipak napusti klub, bio je na pragu odlaska u inostranstvo, no sada će do kraja sezone nositi dres drugoplasiranog tima Prve lige FBiH.

Zec je u našoj zemlji nastupao za HŠK Zrinjski, FK Sloboda, NK Čelik, FK Olimpik, NK Travnik, NK Iskra, te će sigurno biti veliko pojačanje za tim koji sa klupe predvodi Adnan Elezović.

Igman će drugi dio sezone otvoriti gostovanjem kod NK Travnik u subotu na Piroti, a jučer je savladao NK Zvijezda 1:0 u četvrfinalu Kupa naše zemlje.

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba i stajati

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ipak, zbog nastupa golmana Zvijezde Azura Aljkanovića koji nije imao pravo nastupa, Igman će slaviti službenim rezultatom 3:0 te tako je ovaj tim već na korak od polufinala Kupa naše zemlje.

Iz Igmana najavljuju da im je jedini cilj osvajanje prvog mjesta i plasman u Premijer ligu naše zemlje.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sslazio
Al je lik propo od odlaska iz Slobode. Zeljo mu je bio najveca greska a kasnije se sve samo slagalo jedno na drugo.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi