Asistencija Kvesića i fenomenalan gol Eto'oa

Antalyaspor savladao Basaksehir

Asistencija Kvesića i fenomenalan gol Eto'oa

Josip Kvesić upisao je asistenciju u svom službenom debitantskom nastupu za turski Antalyaspor, koji je na otvaranju prvenstva slavio nad Basaksehirom rezultatom 3:2. 

Doskorašnji defanzivac Željezničara je u 64. minuti na sjajan način pronašao Samuela Eto'oa i to je bilo dovoljno za promjenu rezultata na semaforu. Kamerunski napadač i ovaj put je pokazao klasu i fenomenalnim golom iz voleja postavio konačan rezultat susreta. 

Vrijedi istaći da je Josip Kvesić odigrao cijeli susret za svoj Antalyaspor, kao i na drugoj strani bosanskohercegovački reprezentativac Edin Višća.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.