Eto'o i Hazard napravili smiješnom odbranu Newcastlea
Foto: EPA

Fantastična akcija i gol

Eto'o i Hazard napravili smiješnom odbranu Newcastlea

Midhat Šljivak

Chelsea nakon prvih 45 minuta vodi s 2:0 protiv Newcastlea na Stamford Bridgeu, a oba gola za Plavce je postigao sjajni Belgijanac Eden Hazard.

Nakon što je u 27. minuti donio prednost svom timu, Hazard je sedam minuta kasnije pokazao zašto je trenutno jedan od najboljih fudbalera u Premier ligi. 

Sjajno je prošao po lijevoj strani, odigrao je povratnu loptu sa Samuelom Eto'om, koji mu petom asistirao, te je Hazard lagano završio akciju pored uspavane odbrane gostiju za prednost od 2:0.

Prekrasna akcija i gol...


Chelsea 2-0 Newcastle United (Goal Eden Hazard) by all-goals

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.