Asmir Begović i Bournemouth razbili Barnsley
Foto - EPAA

Bh. golman sačuvao mrežu

Asmir Begović i Bournemouth razbili Barnsley

Midhat Šljivak

Bournemouth je večeras kao gost u 16. kolu engleskog Championshipa savladao Barnsley sa uvjerljivih 4:0.

Sjajnu igru pružio je donedavni premierligaš i na kraju je do vrha napunio mrežu domaćina.

Billing je u 12. minuti pogodio za 0:1, a ovaj rezultat se na semaforu zadržao sve do nadoknade prvog dijela kada Solanke pogađa za prednost od 0:2.

Sedam minuta igre u nastavku bilo je potrebno za novi gol. Rico pogađa sjajno iz slobodnjaka za 0:3. Konačnih 0:4 postavio je Surrige u 68. minuti.

Asmir Begović je ponovo odradio jako dobar posao na golu Bournemoutha i uspješno je sačuvao mrežu.

Top Komentari

Asim
Pise te o propalom golmanu. Bivsi golmani su bolji of tog Asmira,Bears Soskic Curkovic ,Mara, Klimovic,Janjus,Omerovic ,Dujkovic Moj velik prijatelj,Njegus,Simovic,Skoric,Dautbegovic ,Sirco,Mutibaric,Jantoljak ji svi bivsi golmani.ROPA OD GOLMANA
0 10
Tas14
Daj Bože da novi selektor bude pametan i rasterećen da pozove Begovića.
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti