Begović čudom na golu i protivničkog menadžera ostavio u nevjerici: "Ne znam šta je njegov problem"

Opet sačuvao svoju mrežu

Begović čudom na golu i protivničkog menadžera ostavio u nevjerici: "Ne znam šta je njegov problem"

A. Čaušević

Asmir Begović je protiv Bournemoutha po 14. put ove sezone u Championshipu sačuvao svoju mrežu. Protiv Rotherhama je bilo 1:0. 

Begović je nakon sat vremena igre imao zaista čudesnu intervenciju kada je fenomenalno zaustavio jednu loptu koja je išla u same rašlje.

Ben Wiles je sjajno i precizno šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali se kapiten Trešnjica fantastično bacio te je spasio svoj gol. Odbranu pogledajte na 1:01 video priloga.

Poslije utakmice trenera Rorherhama je u šali kazao da ne zna šta je Begovićev problem jer uvijek brani odlično protiv njega.

"Uvijek tako samo protiv mene. Ne razumijem šta je njegov problem", kazao je Warne u šali te nastavio:

"On je odličan momak. Pratio sam njegovu karijeru. Kratko smo pričali nakon utakmice. Bila je to je to odlična odbrana i zato je on jedan od najboljih, ako ne i najbolji u ligi", rekao je Warne.

Inače, Warne i Begović su svojevremeno bili saigrači i to kada je bh. golman na samom početku karijere 2008. godine bio član Yeovil Towna.

Top Komentari

manijacci8787
Komim se od smijeha hahaha, cuj asmir begovic sacuvao mrezu “protiv” bournemoutha..Sta pises covjece?
3 0
Chico
Zbune se kad treba pohvaliti Begovica. Da je primio dva gola, sve bi pedantno bilo napisano.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi