8

Komentari (8)

user1583752673
Nemojte zezat bolji je Piric golman koji nema kluba a zovu ga u reprezentaciju
Ima mjesta za Begovica ali nece da bude rezerva, te je zato napustio reprezentaciju BiH, dok mu zato nije smetalo da bude rezerva u Chelsea i Milanu, znaci treba sutnuti Sehica na klupu da bi Begovic bio prvi golman u reprezentaciji BiH, naravno to ne bi bilo fer prema Sehicu sve dok dobro brani u reprezentaciji BiH.
rabodimis
Bezveze pricas za covjeka.. Istina je da ga niko ne zove iz nekog razloga.. Izbjegavaju ga na sve moguce nacine.. Uopste mi nije jasno sto lazes.. Sta ti imas od tog da popljujes Asmira ? On je klasa.. I kao golman i kao covjek.. Mi nemamo golmana sa boljom karijerom od Asmira.. Svaka cast Sehicu i ostalim al to je cinjenica..
@rabodimis, Nije tacno, Begovic je bio u reprezentaciji i sam je rekao da napusta reprezentaciju jos dok je bio selektor Bajevic, ali nije izjavio zasto napusta, pa zato sto ne zeli da bude rezerva Sehicu, pa sigurno da ne bi napustio reprezentaciju da je kojim slucajem bio prvi golman, odavno pratim sve dogadjaje oko reprezentacije BiH, kada je trebao Begovic doci u reprezentaciji BiH da brani ultimativno je zahtijevao da bude prvi golman reprezentacije BiH inace nece doci, tada je bio prvi golman Kenan Hasagic za rep. BH, a Begovic je branio za Stoke, naravno udovoljilo se Begovicu i Begovic je dosao i odmah je postao prvi golman reprezentacije BiH. Da je Sehic imao dobrog menadjera ko zna gdje bi i za koga branio, drugo kao najvaznije za svakog golmana je najvaznija dobra odbrana ispred gola kakva je odbrana ispred gola u Konjasporu a kakva u AFC Bournemouth. Sehic za sada dobro brani u rep BiH i ne bi bilo fer gurnuti ga na klupu da bi se udovoljilo Begovicu da bude prvi golman. Begoicu svaka cast brani dobro, ali dobro bi bilo da imamo i Sehica i Begovica u rep. BiH.
rizzvy
Spominješ odbrane ovih klubova, a ne spominješ protiv koga igra Bournemouth, a protiv koga Konjaspor?? Sehic i Begović = 2 svijeta različita
MaDaj
Ma ja, morao je mom millwall-u ebati mater :(
Mowzilla
Veliki si Asmire ⚜️
Celtic
Za gospodu i velike nema mjesta u reprezentaciju, da ne kvare menađerima i mahalašima atmosferu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti