Asmir Begović na izlaznim vratima Chelseaja!

Plavci dovode Diega Lopeza

Asmir Begović na izlaznim vratima Chelseaja!

Midhat Šljivak

Ekipa Chelseaja veoma je blizu dovođenja iskusnog španskog golmana Diega Lopeza iz Milana.

Ovaj 34-godišnjak se već dugo povezuje s Plavcima i kako navodi Sky Sports, transfer Lopeza je samo pitanje dana.

Njegov dolazak na Stamford Bridge znači vjerovatan odlazak bh. reprezentativca Asmira Begovića, koji je trenutno rezerva Belgijancu Thibautu Courtoisu.

Novi menadžer londonskog tima Antonio Conte očigledno nema povjerenja u Begovića, pa je odlučio da u klub dovede i Lopeza, koji će preuzeti poziciju drugog golmana.

Iskusni Španac je u karijeri branio za Real, Sevillu i Villarreal, a u Milanu je prošle godine nakon povrede izgubio mjesto od mladog Gianluigija Donnarumme.

Potražite više informacija na temu Premier league:

S druge strane Asmir Begović će očigledno morati potražiti drugi klub, a veliki problem mu predstavlja činjenica da su ostali premijerligaši odavno riješili pitanje golmana.

Postoje opcije i odlaska van Engleske i u narednim danima bi se trebao znati konačan rasplet oko bh. golmana.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi