Asmir Begović je nesavladiv!
Foto - EPA

Peti uzastopni clean sheet

Asmir Begović je nesavladiv!

Midhat Šljivak

Asmir Begović je ponovo uspio da sačuva mrežu u engleskom Championshipu.

Iskusni 33-godišnji bh. golman danas je imao ponovo jako dobar nastup na golu Bournemoutha koji je odigrao 0:0 na gostovanju kod Lutona.

Tako je Begović po peti uzastopni put uspio da sačuva mrežu netaknutom. Posljednji gol je primio u 68. minuti meča protiv Prestona 1. decembra.

Asmir ove sezone brani zaista sjajno. Vrhunske odbrane drže njegov tim visoko na tabeli i trenutno su drugoplasirani sa 38 bodova, pet manje od vodećeg Norwicha.

Priliku da nastavi niz nesavladivosti Begović će imati u narednom kolu kada Bournemouth dočekuje Millwall.

Top Komentari

Sehic No. 1, ko .ebe Begovica napustio je reprezentaciju BiH jer ne zeli da bude rezerva, trebali Sehica izgurati sa gola staviti Begovica za prvog golmana, upravo zato sto je napustio reprezentaciju BiH Begovic ne zasluzuje da bilo koji mediji ista pisu o njemu, znaci li to i da sportsportba aludira da Begovic mora biti prvi golman u reprezentaciji a Sehic i pored svojih dobrih odbrana u reprezentaciji BiH da bude rezerva e pa sportsportba to nije posteno od vas, pitam se koga to Begovic ima u sportsportba pa ga stalno stavljaju na svome portalu. Sportsportba postao je dosadan sa tim Begovicem, na ovaj nacin ovaj portal cini veliku nepravdu prema Sehicu.
2 14
Krosteutegurovic
Bega No.1
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi