Trenirat će bh. reprezentativca: Lampard se ekspresno vraća trenerskom poslu?

Pregovori su već počeli

Trenirat će bh. reprezentativca: Lampard se ekspresno vraća trenerskom poslu?

E. Čaušević

Bornemouth je danas saopštio da Jason Tindall više nije trener ovog tima.

Ekipa našeg Asmira Begovića je upisala četiri poraza zaredom u Championshipu, a čelnici kluba odlučili su da se zahvale na saradnji Tindallu i da potraže novog trenera.

Bournemouth je nakon četiri poraza pao na šestu poziciju i bilo je jasno da se nešto mora mijenjati jer su ambicije kluba da se ove sezone vrate u Premiership.

U medijima se spominje nekoliko kandidata za klupu Bournemoutha, ali čini se da je tome najbliži Frank Lampard koji je nedavno dobio otkaz u Chelseaju.

Navodno, Lampard je već u pregovorima s Bournemouthom i sve bi trebalo biti poznato u narednim danima. Lampard ima iskustva u Championshipu s obzirom da je vodio ekipu Derbyja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti