20

Komentari (20)

Na slici su dva sjajna golmana. Jedan je heroj nacije, najbolji golman svih vremena a drugi je Courtois
Edin Merlin
Šehić je za njega Buffon…!
Sport111
Jel ovo neki vic sto si napisao
Malmi_Suomi
Sretno Bega Hercegovac naš ma gdje god otišao . Ti si primjer pravog profesionalca i PRAVOG golmana br. 1
JuventinoBK
Dobro doso Bega kod nas u italiju. Drago mi je kad neki Bosanac dodje u serie a
bk123
JuventinoBK jesi jak čuj kod nas u Italiju...
Malmi_Suomi
@JuventinoBK pa burazeru kada si se tek registrirao meni si pisao u komentarima da ću od tebe puno lijepih stvari pročitati?
I kada sam ti pisao : velikiselamzaBosanskuKrupu onda se oko moje nisi predstavljao kao u ovim slijedećim komentarima .
Ispade da je BK u Italiji po tvojim komentarima drug moj?
Ne valja to raditi vjeruj mi.
Budi ono, ONI.ŠTO JESI.
Lp
JuventinoBK
JuventinoBK
Kakve veze ima BK samnom? Ispadose po tebi krupljani Italijani? Ja sam Italijan srcem i dušom, a to odaklw sam je nebitno, mogu i eskim biti ;)
JuventinoBK
Ljubav prema Italiji je prelijepa stvar
Malmi_Suomi
@JuventinoBK ne kopčaš ti sekunde , ali tvoja stvar.
Šta kažeš ljubav prema Žabarima je odlična stvar? Koka kaže: kako za koga i to je jedino TAČNO vjeruj mi.
Kada si se tek prijavio( pročitaj malo svoje komentare " dičio si se Bosanskom Krupom" kao ja sa Sarajevom gdje sam rođen, odrastao, borio se ranjen bio, ( ja ne krijem NIŠTA) borio se za ARBiH i sve njene građane. Bio vani spasili mi doktori život i noge i evo ga živ i zdrav u centru Sarajeva .
Nikada ja ne mogu voljeti neku drugu državu osim svoje Bosne i Hercegovine ali svak ima svoje . Ja svoje ti svoje i to je to.
JuventinoBK
Prvo ne vrijedaj Italijane idiote jedan. Drugo svi smo mi od jednog covjeka i jedne zene, ja mogu da budem sta god ja hocu.
JuventinoBK
Adema as sad da Allah ozivi svi bi bili jedno. Nema bosanac srbin itd.
JuventinoBK
Trece ja sam bio patriota do 2014, postio i iso na tekme u zenicu, putovo po 9 sati kad su nas grci guzili po 4:0. Ti si se borio za ovu zemlju, ja nisam, ja sam studiro, dao ogromne pare u Sarajevu, izgubio zivot, zaposliti se ne mogu. Osto sam ko pas u krupi prijatelji mi peru svapske guzice i ti hoces da ja volim Bosnu. Volio je, sad je mrzim ****m li joj temelj, sad da srbi hoce doci i porobiti nas volio bih, toliko je smisliti ne mogu, gadi mi se ko ****o. Serem se na Bosnu i mosnjake. Kakva ****a taka i drzava. Sve ****o do ****eta.
JuventinoBK
Meni je ova zemlja uzela apsolutno SVE! zasluzuje samo mrznju nista vise!!!
JuventinoBK
Moj naju prijatelj je bio predsjednik BHF bosanska krupa. Cak je i u Albaniju iso i umalo glavu izgubio. Fakultet zavrsio, znas gdje he sad? Kupa babe u njemačkoj! Kad cuje rijec bosnjak isto ko kad majci Srebrenice spomenes cetnika. Znaci mene se mani, ne namjeravam se s tbm svadjat. Mene ignorisi ja cu tebe i kraj price.
Malmi_Suomi
Pošto si tako kulturan pa pišeš da sam idiot ehhh sada će ti PONOSNI Bosanac i Hercegovac reći nešto kulturno tj napisati. JADU jadni yebo ti ja IDIOT Italiju i tebe i BK DEBILU jedan. I ti krme te yebalo znaš šta je patrotizam ha???? Da znaš šta je to , ne bi na današnji dan spomenuo SREBRENICU ni u kom smislu i POPISKIM ti se na fakultet. I tebi BiH nije ništa uzela kao majkama Srebrenice a Boga mi i drugim majkama . Moja majka je katolkinja iz Hercegovine i kada sam ranjen bio žena je PUKLA od muke i ti si spasio BiH što si počeo žvaljiti Žabare i biti g*zni haver sa njima. I još nešto.... ti mi o Bošnjacima pričaš i šatro Selam nazivaš. Pa veći sam ja vjernik od tebe oca Muslimana i majke Katolkinje nego ti što šatro Selam nazivaš jer takvi su najgori. Karaj se sa Žabarima govvnima koliko hoćeš nije moja stvar i od sada ideš na blok i ne obraćaj mi se DIJETE ŽABARSKO.... I Žabaru, žalosno što sam sebi PUCAŠ lajkove hahahahaha TOBEJARABI. Haj Žabaru ljubi talijanske zicegu i okani se mene ja takvima kao što si ti : nemam razloga uopšte da ti se obraćam. E čuj BiH ti uzela život jer nisi mogao naći posao? Možda si nesposoban jer ja kao invalid 80% imam 20 godina radnog staža a plata ( ne smijem ni da napišem) a dijete ni u parama nije sve. Ja ću sad upaliti auto i sa svojom rajom/ braćom RATNOM idemo po LJEPOTAMA BOSNE DA UŽIVAMO a ti ljubi se sa Žabama.
Malmi_Suomi
@JuventinoBK da te ovako " označim" da možeš da pročitaš šta sam ti napisao , ja PONOSNI BOSANAC I HERCEGOVAC koji sam po popisu stanovništva " ostali" jer NE ŽELIM NI U JEDAN TOR a ne želim ni van BiH.
I zamisli .... imam pasoš Finske( žena mi finkinja), Hrvatske ( preko majke) i naš Bosne i Hercegovine i JEDINO SAM NA TAJ PASOŠ PONOSAN.
A takvih žaba kao ti što se vadite da vam BiH nije dala ništa pa morali vani. Idite ko vas yebe ja znam ko neće.
I mi ovakvi kakvi jesmo PUKLI u ratu da odbranimo i tebe i sebe i naše najmilije na kraju se popišate na sve.
Takvi Žabar kao što si ti i ne trebaš da živiš u BiH a i tvoje jarane perače guza po njemačkoj pišam ko i tebe jer svi ste vi ČKEPI.
Hajde yebi se sada lagano nije danas dan da mi TI SE NAŠO PISATI ŠTA TI JE BOSNA UZELA pored Srebrenice.
Pič*e prodate
JuventinoBK
Ti si glup ko k. **** ti bozic mater glupu. Komplet drustvo mi je u njemačkoj. Ja nisam htio ici da perem babe. Grad mi je prazan maloulnice glupi retardirani i da ja volim bosnu. Serem se po bosni ****m i tebw i bosnu. Neđa glupljih ljudi od patriota. **** vas bozic vas ****. Retardi maloumni. Fuj kolko stw glupi.
Malmi_Suomi
@JuventinoBK opet sam sebi pucaš lajkove?
Zar toliko voliš sebe majke ti tvoje ? Hahaha krme te yebalo BUDALO šatro ŽABARSKA
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.