"Profesionalizacija službi za medije se mora provesti do kraja"

Asocijacija sportskih novinara pisala NFSBiH: Uvedite obavezne mixed zone

5

Komentari (5)

mlacenica1
Odlicna inicijativa. Umjesto poliistina i sisa konacno bismo dobili izjave igraca nakon utakmice. Fino snimis i nema lazi.
Maximilian
Lijepo rečeno ali šta će promijeniti mediji tj. čime će se oni obavezati da neće prenositi polovičnu istinu što samim tim doprinosi manipulaciji korisnika!? Kada će mediji prestati koristiti ilegalna sredstva komunikacije (prvenstveno multimedijalni sadržaj) sa kojim dovode korisnike u zabludu pretvarajući ilegalno u prihvatljivo legalno ali i dalje ilegalno. Dame i gospodo, počnite svijet mijenjati od sebe a ne pokušavajte mijenjati druge. Jednostavnije je.
Ibro
Pa ovi nasi vise pisu o dijevojkama i gold digger sisama nego o sportu.
Chwilla
Pa Vama treba zabraniti da uopste prilazite sportskim kolektivima. Jer kod Vas se sve svodi na mahalu. Presusile sve pipe, pa sad kao Vi trazite neka svoja prava. Pa Vas treba tuziti na svakom koraku za neobjektivno novinarstvo i lazno informisanje.Pa ova drzava da je pravna pola Vas bi ostalo bez posla. Cuj oni traze nesto.FUJ
zeleni_zub
evo misketovog poltrona. strah vas hocel koji igrac progovoriti?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti