Starter pred veliki meč Lige prvaka, a nema ga na terenu: "Ma imao sam seks sa jednom..."

Izašao i zabio hat-trick

Starter pred veliki meč Lige prvaka, a nema ga na terenu: "Ma imao sam seks sa jednom..."

Admin Čaušević

Neki igrači su imali itekako buran život van terena, ali kada bi zaigrali bili bi nezaustavljivi.

Prvi meč u Ligi prvaka se nikad ne zaboravlja. Inspiracija i motivacija te adrenalin dođu sami od sebe pa neki fudbaleri "lete" po terenu.

Međutim, jedan od igrača koji je imao možda i najbolji debitantski nastup u historiji elitnog takmičenja je imao specifičnu vrstu "zagrijavanja".

Riječ je o legendarnom Faustinu Asprilli. Čuvenom Kolumbijcu koji je bio pravi žigolo i jednostavno nije mogao provoditi vrijeme vez žena.

Asprilla je debi u Ligi prvaka imao 1997. godine. Tada je igrao za Newcastle United, a na St. James Parku je gostovala Barcelona.

Oglasi

Kenny Dalglish je Asprillu uvrstio u startnu postavu, ali njega nije bilo na terenu. Kasnio je i svi su se pitali gdje je bio.

Nekako je uspio stići prije prvog sudijskog zvižduka, a kada je kročio na teren odigrao je nezaboravan susret pošto je za manje od 50 minuta kompletirao hat-trick.

Upitan poslije utakmice zašto je kasnio dao je zaista originalan odgovor koji na neki način i opisuje njegov buran način života.

"Ma imao sam seks sa jednom od mojih djevojaka iz Engleske", u svom stilu je kazao fudbaler koji je nosio nadimak Hobotnica.

Asprilla se i nije naigrao previše u Ligi prvaka pošto je u tom takmičenju skupio svega tri nastupa. U Engleskoj se zadržao dvije sezone.

Oglasi

Faustino Asprilla - Parma

Prvi evropski klub argentinskom golgeteru je bila Parma gdje je stigao kao 21 godišnjak iz River Plate. Prvi mjeseci na Apeninima su mu bili jako teški.

Parma je tada bila jedan od najboljih evropskih timova sa nizom fantastičnih igrača u ekipi. Najveći "problem" u ekipi je svakako bio Asprilla.

Kolumbijac je tada slovio za odličnog napadača, ali isto tako i velikog buntovnika pošto je jako volio da uživa van terena sa svojim najvećim porocima - djevojkama i alkoholom, upravo iz tog razloga i nije uspio u Evropi.

World Cup 2018: Newcastle legend Faustino Asprilla 'invites Mexico coach  Juan Carlos Osorio to sex orgy' after Germany win | The Sun

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Manje-više svima je poznato da je Asprilla poslije okončanja karijere započeo sa proizvodnjom i prodajom kondoma. Tim poslom se bavi i danas te mu ide odlično.

Prije tri godine je na sebe skrenuo pažnju tako što je javno pozvao porno glumicu Esperanza Gomez da mu dođe na 50. rođendan. Kakav je bio u mladosti, takav će očigledno biti i u starosti.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hordas_00
Prije da je zabio ovoj hat-trick nego barsi hahaha
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi