12

Komentari (12)

DOKTOR_GAZ_
Zinchenko MORA BITI KAPITEN..svaka mu cast..kad je došao, rekli su da su UKRALI NAJBOLJEG BEKA..
struja
Trener AV -e oko kojeg ce se otimat,respkt.
SamoZrinjski
Ali iduća im je yebena, lako ti je Cityja,arsenala, man united, Chelsea i dr., ali hajde dobij Zrinjski u Mostaru. Ps: ne zayebavam se.
DOKTOR_GAZ_
Razbise ih ko' KUDUZ Bademu..
DOKTOR_GAZ_
ASTON VILA JESTE VELIKAN..kapa dole, RASTURISE BOGAT KLUB koji NIJE VELIKAN(AR567AL)..
topnik1980
Hahahahaha oznojio si se majmune al eto ti VAR pa uzivaj
opasni_medo
Šta ćeš kad Arsenal osvoji prvenstvo i Ligu prvaka? Svaki bogati klub na kraju osvoji to sranje od takmičenja, desit će se prije ili kasnije. Evo ti Manchester City i tvoj omiljeni trener Guardiola, kojeg si pljuvao u različitim fazama svoje dijagnoze. Osvojio ga je Chelsea, osvojit će i PSG, a nekadašnji ozbiljni klubovi kao NF ili AV neće više nikad, osim ako ih ne kupi šeik. Šta ćeš onda, zauvijek ugasiti jadni profil?
DOKTOR_GAZ_
Tako je medeni..moras imati malo postovanja za VELILANE CITY i Chelsea..VAS au odavno kupili AMERICKI SEICI, i opet nista...JEDNO je sigurno, AR567AL NIKADA NECE OSVOJITI LS, drugi me ne zanimaju..dakle 0, N U L A evropskih trofeja..moras me postovati, ja ISTINU GOVORIM..Nisam kao navinaci AR567ALA, sta bi bilo, KAD BI BILO...dakle, N U L A, ispravi me ako lazem..
Hadzija123
Kako glup naslov cuj ruxi rusi u tome sto kasapi protivnike a igra nigdje veze samo nabij pa gdje padne.
topnik1980
Al ruse sve pred hahahah a sudije ih spašavaju vec cetvrti puta ove godine i pored var sranja
Hadzija123
Cist gol ponistise gledaju VAR a prije toga na 2 sec igrac AstonVile igra rukom to se ne gleda
topnik1980
Sigurno vole gaziju *****a pa sude protiv arsenala hahhaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.