Zrinjski objavio termin gostovanja Aston Villi, Ultrasima 1190 ulaznica

Plemići putuju na megdan engleskom klubu

Zrinjski objavio termin gostovanja Aston Villi, Ultrasima 1190 ulaznica

Samir Mlaćo

Bh. prvak HŠK Zrinjski između ostalih u grupnoj fazi Konferencijske lige će igrati protiv engleske Aston Ville.

Plemići su grupnu fazu otvorili nevjerovatnom pobjedom nad Alkmaarom 4:3, te sa dosta optimizma dočekuju i naredne utakmice.

Iz Zrinjskog su sada potvrdili da se taj meča igra na Villa Parku 5. oktobra u 21:00.

Zrinjski je dobio 1190 ulaznica, a cijene su 45 KM.

Ulaznica neće biti u online prodaji, što je odluka domaćina.

"5. listopada u 21 sat po našem vremenu, a sve informacije o ulaznicama za ogled na Villa Parku u Birminghamu donosimo u nastavku.

Oglasi

HŠK Zrinjski na raspolaganje je dobio 1190 ulaznica za gostujući sektor stadiona Villa Park, a cijena ulaznice iznos 45 KM (20 GBP).

Sukladno odluci kluba domaćina, ulaznice za utakmicu u Birminghamu neće biti dostupne u online prodaji, tako da će HŠK Zrinjski organizirati prodaju vaučera koji će se na dan utakmice moći zamijeniti za ulaznicu.

Vaučeri će u prodaji biti u petak, subotu i ponedjeljak od 11 do 14 sati na blagajni stadiona HŠK Zrinjski, a moći će se kupiti isključivo uz predočenje važećeg osobnog dokumenta s kojim će vlasnik vaučera moći preuzeti ulaznicu u Birminghamu.

Svi naši navijači koji dolazak u Englesku planiraju iz inozemstva svoje vaučere mogu rezervirati najkasnije do petka u 11 sati slanjem osobnih podataka (ime i prezime, datum rođenja, broj osobnog dokumenta) na mail [email protected] nakon čega će dobiti potvrdu o zaprimljenoj rezervaciji", stoji u objavi HŠK Zrinjski.

Aston Villa je nakon šest kola nove sezone Premier lige na šestom mjestu sa 12 osvojenih bodova.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

U posljednja dva meča upisali su isto toliko pobjeda, a savladali su i Chelseu kao gosti sa 1:0.

Apsolutni su favoriti, no Plemići neće put Engleske na ekskurziju.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi