Aston Villa s golobradim dječacima na moćni Liverpool

Nemaju izbora

Aston Villa s golobradim dječacima na moćni Liverpool

Edmir Škorić

Aston Villa nema puno izbora i morat će igrati s omladinskim timom protiv Liverpoola u FA kupu, nakon što se pojavilo niz pozitivnih slučajeva na koronavirus u rosteru ekipe iz Birminghama.

Trening centar Aston Ville je zatvoren zbog većeg broja pozitivnih na koronavirus, a večeras ovaj tim treba da odmjeri snage s Liverpoolom u meču FA kupa.

BBC je izvijestio da će meč vjerojatno biti odigran, a Aston Villa će morati izaći na teren s igračima koji igraju za juniore.

Kao što je ranije najavljeno, predstavnici kluba pregovaraju s Nogometnim savezom (FA) i Premier ligom. Hoće li se utakmica igrati, znat će se tokom dana.

Potražite više informacija na temu Premier league:

No, sve su prilike da će se igrati, a da će Villa biti znatno oslabljena, što će na kraju umanjiti šanse da se zaustavi Liverpool, koji je u svakom slučaju favorit.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi