Sergio Ramos dobio nevjerovatnu priliku: Odlazi u klub čiji navijači ga mrze?

Žele ga Klopp i Liverpool

Sergio Ramos dobio nevjerovatnu priliku: Odlazi u klub čiji navijači ga mrze?

Edmir Škorić

Sergio Ramos na ljeto postaje slobodan igrač i jedan je od onih koji mogu slobodno da pregovaraju sa drugim timovima ove zime.

Ramos i Real Madrid nemaju odnos kao prije. Ugovor mu uskoro ističe, a dogovora i dalje nema. Kapiten traži 13 miliona eura, a uz to ne odgovara mu da ga Real zadrži samo do ljeta 2022. godine, nego želi barem još godinu dana duži ugovor.

Ono što je sada sigurno, Real je u strahu da će izgubiti Ramosa posebno zbog interesovanja iz Pariza, a danas je stigla vijest da situaciju pomno prati Liverpool.

Jurgen Klopp planira da pojača zadnju liniju jer ima problem sa štoperima, pa je španski reprezentativac želja menadžera Redsa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nije isključeno da Liverpool pozove Ramosa, no bilo bi interesantno vidjeti reakciju navijača na Anfieldu, budući da je u pretprošlom finalu upravo Ramos povrijedio Mohameda Salaha, a Real postao prvak Evrope.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1602245913
To da je Ramos povrijedio Salaha je čista glupost. Onakvih startova na svakoj utakmici bude desetak.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi