Mnogi navijači Aston Ville zapalili dres Grealisha, ali jedan od njih je imao drugo rješenje

Našao se u centru pažnje

Mnogi navijači Aston Ville zapalili dres Grealisha, ali jedan od njih je imao drugo rješenje

E. Čaušević

Fudbaleri Aston Ville danas su na svom terenu pobijedili Newcastle sa 2:0 u meču drugog kola engleskog Premiershipa.

Aston Villa je pred svojim navijačima uspjela da dođe do tri boda i prve pobjede u novoj sezoni najjačeg ranga engleskog fudbala.

Domaći su do prednosti stigli u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena kada se u centru pažnje našao Danny Ings koji je postigao fantastičan gol škaricama za 1:0.

Aston Villa je pitanje pobjednika riješila u 62. minuti kada je El-Ghazi pogodio iz penala za konačnih 2:0.

Nakon meča u centru pažnje našao se jedan od navijača Aston Ville zbog dresa koji je obukao.

On je obukao dres Aston Ville, ali onaj Jacka Grealisha koji je nedavno napustio klub i potpisao za Manchester City za 100 miliona funti. Navijači su mu itekako zamjerili zbog tog transfera, a mnogi su zapalili njegov dres i to objavili na društvenim mrežama.

Međutim, ovom navijači je očito bilo žao da zapali dres najdražeg kluba i našao je rješenje kako da riješi problem.

Potražite više informacija na temu Premier league:

On je prekrio trakom ime Grealisha i mogao se vidjeli samo broj deset, a mnogi su bili oduševljeni njegovim potezom, te je ovaj navijač Aston Ville postao glavna tema na društvenim mrežama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi