Navijačica u suzama zbog legende: "Tatica je otišao"

Astrid Wett objavila emotivan video

Navijačica u suzama zbog legende: "Tatica je otišao"

Edmir Škorić

Kontroverzna influencerica oglasila se na svojoj stranici na društvenim mrežama kako bi se oprostila od zvijezde koja nakon dugo vremena napušta slavni klub.

Astrid Wett je jako poznata u Engleskoj i ova zgodna influencerica i OnlyFans model proslavila se zbog nekoliko bokserskih mečeva, a smatra se velikom navijačicom Chelseaja, pa je njen profil zatrpan fotografijama u dresu londonskog kluba.

Sada je objavila video u znak poštovanja prema legendarnom Thiagu Silvi, nakon što je Brazilac jučer zvanično objavio odlazak sa Stamford Bridgea na kraju sezone.

39- godišnjak je u emotivnom videu objavio da napušta Chelsea na kraju sezone nakon četiri godine na Stamford Bridgeu u kojima je osvojio Ligu prvaka.

Astrid, koja je više puta trljala oči u videu, opisala je to kao "težak dan" biti navijačica Chelseaja zbog Silvinog odlaska.

Oglasi

"On je jedan od najboljih stopera Premier lige svih vremena uz Johna Terryja i jako će mi nedostajati. Iskustvo koje on donosi našoj mladoj momčadi ne može se nadomjestiti. Uspomene koje imamo zajedno ne mogu se nadomjestiti. Sumljivi tweetovi njegove žene ne mogu se nadomjestiti".

"Chelsea kupuje samo djecu, danas smo izgubili taticu", poručila je Astrid.

Astrid je figura koja generalno izaziva podjele među navijačima Chelseaja s obzirom na uobičajenu prirodu konteksta koji objavljuje. Obično je vide kako objavljuje reakcionarne i pretjerane videozapise koji se odnose na fudbal i Chelsea ili u oskudno odjevenoj odjeći.

Oproštaj Thiaga Silve

U svom iskrenom videu Silva je rekao: "Došao sam ovdje s namjerom da ostanem samo godinu dana, a na kraju je trajalo četiri godine. Ne samo zbog mene, već i zbog moje porodice.

Oglasi

U svemu što sam ovdje radio tijekom četiri godine uvijek sam davao sve od sebe. Ali, nažalost, sve ima početak, sredinu i kraj. To ne znači da je ovo definitivan kraj. Nadam se da ću ostaviti otvorena vrata kako bih se u bliskoj budućnosti mogao vratiti, iako u drugoj ulozi ovdje", poručuje Silva.

Prema posljednjim informacijama, nekadašnji defanzivac Milana karijeru će nastaviti u Brazilu u matičnom klubu Fluminenseu, s kojim je 2007. osvojio Kup Brazila.

Thiago Silva je prošle sezone za Chelsea odigrao 32 utakmice, ukupno 2651 minutu na terenu. U tom periodu postigao je četiri gola i nije upisao nijednu asistenciju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U velikoj karijeri je igrao još za Porto, Milan i PSG. Osvojio je Ligu prvaka s Chelseajem 2021. godine. Ima čak sedam naslova u francuskoj Ligi 1, te pet trofeja u Kupu Francuske i šes Liga kupova Francuske. Istinska je legenda PSG-a, a jednako ga poštuju i svim drugim bivšim klubovima za koje je igrao.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hevew53007
Suprug i ja izgubili smo višak kilograma bez dijeta i vježbanja i to u samo dva tjedna. Najučinkovitiji lijek koji je pomogao milijunima i pomoći će vam:----> use.my/iketo
0 0
user1676648256
Jao
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti