3

Komentari (3)

Elia11
To je ta "europska demokratija". Kad se nemuslimani ubijaju između sebe onda se svi oglašavaju i nema nikakvih problema. Konkretno povodom rata u Ukrajini. Svima su nam poznate scene kada fudbaleri izlaze na teren sa ukrajinskim zastavama i to su mahom svi podržavali i aplaudirali. Zar se sad neubijaju žene, djeca i civili? Ali to je ta "DEMONkratija". Ali Palestina ce biti slobodna ma koliko to smetalo ovim europskim centrima moci i njihovim slugama.
YouTalkinToMe
Sva sreca na demokratiji i slobodi govora u francuskoj, inače da bi i u zatvoru završio.
Shaba
To su te svjetske "vrijednosti" i "sloboda govora". U sustini to se moze prevesti ovako . Ja radim sta hocu,a ti radis sta ti ja dopustim. Mogu te vrijedjati ,ponizavati, ma sta god hocu i proci cu bez posljedica, a ti samo reci istinu koja se meni ne svidja i bices kaznjen i zatvoren.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.