3

Komentari (3)

AmarHZ
Attalanta fafacuro
VelaHavle
A debila, pa jel moguce da su ovo uradili..m cetvrti na tabeli, imaju priliku za historijski uspjeh i imaju dva gostovanja Juventusu i Laziju - i umjesto da sve podrede uspjehu, oni su i preostale dcije utakmice odlucili igrati u gostima... da bude jos gore, na stadionu Sassouola kojem su trrbali biti domacini, pa su i taj neutralni teren u "domacoj" utakmici pretvorili u gostujucu utakmicu... e to je odluka malih klubova i luzera... zato ce milan ili roma u ligu prvaka, a ja se nadam Laziu ili Torinu makar
mer12
Roma 100 % imaju vise iskustva i znaju igrati pod pritiskom, i bolje je da oni idu ako se planiraju pojacavati ...njihovi igraci od 19, 20, 21 god. imaju vise iskustva u LŠ nego svi igraci Milana, Intera , Napolija i td. smijesno ali istinito.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.