7

Komentari (7)

Dinouz
Edin je bio dobar u polju, ugrao u sredini, vracao se, kreirao al fale golovi. Ako pogledate portale navijaca intera oni su duboku nezadovoljni njegovim ucinkom nazalost, traze dovodjenje novog napadaca...pa vidjecemo, nadati se da ce ocepiti..
Thierry.Henry
Dzeko veceras nije Bio svoj..fali Mu taj gol da ga krene Opet ..da uzme i tu titulu U Italiji,da Ode ko gospodin U penziju..
tbra
Dzeko ko da je tudjom glavom pucao prema golu
emanuelmacron
cuj sjevalo ,pa sta sam ja gledo, zlo mi je kad se zadnji igraci dodaju sa golmanom a on drzi loptu kao da vode 5 razlike, jludi nisu imali pola tima,i upravo ovake igre Intera ce doc na naplatu,i nece biti prvi,a Dzeko 11 utakmica nije dao,a doveden kao napadac,gotov je on,
Dzeko mister promasaj, na zadnjih 11 utakmica dao je jedan gol, ali kad se sjetim u prvih 7 utakmica bio je dobar, onda se ocjene bile da je Dzeko bolji od Lukakua, ipak Dzeko je daleko od Lukakua, mislim da je vrijeme da se povuce iz nogometa, za dva mjeseca Dzeko ce navrsiti 36 i uci u 37-mu godinu. Bolje je da se povuce Dzeko kao gospodin nego da pocnu na stadionu da mu zvizdi, mislim da je Dzeko zavrsio svoje. Respekt za Dzeku.
BogatiDijasporac
Dzekson kriminalan veceras. Imao je dvije 100% sanse, neke polusanse, dva dobra nabacaja. Ne ide ga trenutno. Je li umor ili su godine, nemam pojma. Ali nije bas najbolji.
Laporta
Bez obzira na sve,Inter je prvak Italije i u ovoj sezoni
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.