Atalanta "opeljušila" Manchester United transferom od 30 miliona!

Crveni đavoli izdvojili silan novac

Atalanta "opeljušila" Manchester United transferom od 30 miliona!

Admin Čaušević

Visok poraz od Tottenhama (1:6) je rukovodstvo Manchester Uniteda doveo u očajnu sitauciju pred posljednji dan prijelaznog roka. 

Izvještaji iz Italije govore da je Manchester United od Atalante kupio Amada Traoera i to za 30 miliona eura plus eventualni bonusi.

Ovaj 18-godišnjak koji je prošle sezone debitovao u Seriji A i odmah postigao gol će se Crvenim đavolima priključiti na zimu.

Naime, Traore još uvijek nije izvadio pasoš, problem predstavlja i radna dozvola pa će dres Uniteda početi nositi od početka 2021. godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Gian Piero Gasperini je Traorea prošle sezone koristio na tri utakmice, a gol je postigao u visokom trijumfu protiv Udinesea (7:1). U ovoj sezoni sve tri meča Serije A je odgledao s klupe.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

felix__27
Ovi iz Man Utd_a nisu dobri mkm
5 0
Eno30
Zasto oni bacaju novac a ne dovode nikoga u odbranu zaista ne mogu da vjerujem
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi