Atalanta pred Sarajevo kupuje iz Juventusa: Stiže veliko pojačanje?

Navodno je postignut dogovor

Atalanta pred Sarajevo kupuje iz Juventusa: Stiže veliko pojačanje?

Edmir Škorić

Čelnici Atalante nisu baš impresionirani kako je njihov tim jučer odigrao protiv Sarajeva, pa će razmatrati moguća pojačanja.

Tim iz Bergama je u Reggio Emiliji odigrao 2:2 protiv Sarajeva u meču drugog pretkola Evropske lige, što je svakako razočarenje za crno-plave, koji su bili veliki favoriti pred duel s bh. predstavnikom.

Trener Atalante Gian Piero Gasperini želi da pojača tim, a jedno od mogućih pojačanja bi moglo da dođe iz Juventusa.

Radi se o Stefanu Sturaru, s kojim je Gasperini sarađivao u Genoi i odlično ga poznaje, a koji je također zbog nedovoljne minutaže odlučio da ode iz Torina.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kako javlja Sportitalia, dogovor između Atalante i Juventusa je sve bliže i Sturaro bi uskoro trebao da potpiše, ali naravno to se neće dogoditi prije revanša na Koševu u četvrta, ali ovaj veznjak će svakako biti veliko pojačanje za Atalantu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi