8

Komentari (8)

burek_sa_mesom
Ovi su prošle godine silovali Sarajevo sa 8:0.
Analiticar
I prvi klub koji je u Europskom takmicenju u gostima pobjedio 8-0. Doduse tu im je pomogao trener domaceg tima koji je nista drugo nego obicni glupan.
mer12
Prosle sezone Everton Atalanta 8-1 za Atalantu u 2 utakmice 5-0 za Atalantu u gostima kuci 3-1 ...tako da upoznaj se prije i bili su u grupi sa Lyonom i Evertonom i zavsili prvi sve su utakmice dobili samo sto su ove godine jos jaci...A igraci im igraju za reprezentacije Belgije, Holandije, Svicarske, Kolumbije i td. sa razlogom,. Nije ih ni Juventus pobjedio niti jednom ove sezone sa razlogom tako da ne pretjeruj...
niko nikovic
litex - zeljo ukupno 9:1, največa bruka u historiji našeg fudbala
arsenalbih
Zeleni_zub
Jel ovo opet sa sarajevom igraju?
niko nikovic
litex zeljo ukupnih 9:1, največa bruka u historiji našeg fudbala
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti