Barcelona gostuje u Bilbau: Koeman bez promjena u početnom sastavu

Meč se igra od 22 sata

Barcelona gostuje u Bilbau: Koeman bez promjena u početnom sastavu

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone večeras igraju u gostima protiv Athletic Bilbaa meč drugog kola španske La Lige.

Katalonci su sezonu otvorili pobjedom na svom terenu protiv Real Sociedada sa 4:2, dok je Bilbao u prvom kolu odigrao meč bez golova u gostima protiv Elchea.

Naravno, za Barcelonu je ovo prva sezona bez Lionela Messija koji je otišao u PSG, te mnoge zanima kako će ekipa Ronalda Koemana igrati večeras s obzirom da je ovo za njih tradiconalno teško gostovanje.

Meč na San Mamesu igra se od 22 sata, a oba trenera objavila su početne sastave. Koeman nije mnogo mijenjao u odnosu na meč protiv Sociedada, a najviše se i večeras očekuje od Depayja i Griezmanna.

Barcelona: Neto, Dest, Garcia, Pique, Alba, Busquets, De Jong, Pedri, Braithwaite, Griezmann, Depay.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bilbao: Agirrzebala, Lekue, Vivian, Martinez, Balenziaga, Vencedor, Garcia, Berenguer, Muniain, Sancet, Williams.

Od ranije se već zna da Miralem Pjanić neće biti u kombinaciji ni za ovu utakmicu. Također, ni s druge strane nema Kenana Kodre koji ima problema s povredom koljena.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dinass
Bez ikakve igre dadose gol opet,fuj
0 1
Dzematlija
Zuti ljigavac
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi