Atića nema ni na mapi

Trener AEK-a mu ne pruža šansu

Atića nema ni na mapi

M. Šljivak

Bh. košarkaš Edin Atić ponovo ne dobija šansu u redovima grčkog AEK-a.

Atić je dobro ušao u novu sezonu nakon dobrih partija u dresu reprezentacije. Činilo se kako će 20-godišnji bh. košarkaš konačno imati šansu da pokaže šta zna, ali je radost kratko trajala.

Trener grčkog tima Sotiris Manolopoulos mu ponovo ne daje šansu za igru. Zbog ograničenog broja stranih igrača odlučio je da Atića pošalje na tribine gdje je proveo i većinu prošle sezone.

Problem za našeg košarkaša predstavlja i činjenica da je vezan dugogodišnjim ugovorom sa grčkim klubom, ali sigurno je da bi mnogo bolje bilo da ode na posudbu u tim gdje bi igrao.

Atić je ove sezone nastupio u četiri utakmice od čega su dvije u prvenstvu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi