Kraljeve dočekao pakao: Kamenovan autobus sa igračima Real Madrida

Pred duel protiv Athletic Bilbaa

Kraljeve dočekao pakao: Kamenovan autobus sa igračima Real Madrida

Haris Zilić

Duel četvrtine finala Kupa Kralja večeras igraju stari rivali Athletic Bilbao i Real Madrid.

Meč počinje u 21:30, a ovo će bit drugi put u mjesec dana da ova dva tima igraju bitnu utkamicu u Kup takmičenju obzirom da su igrali i finale Super Kupa u kojem je slavio Real Madrid.

I večeras nas sigurno očekuje dosta uzbuđenja, Real očekuje paklena atmosfera što su im navijači Athletica dokazali po dolasku na stadion.

Naime, grupa od nekoliko stotina navijača tim iz Baskije gađala je autobus sa igračima Reala, a u cijeloj gužvi jedan kamen je razbio i prozor na autobusu, ali srećom bez posljedica po igrače madridskog kluba.

Pomenuta dešavanja pogledajte OVDJE.

Autobus je vrlo brzo stigao do stadiona gdje su igrači Reala otišli u svlačionice, a ovo je samo uvod za vatrenu utakmicu večeras.

Ekipa koja prođe dalje bit će među najozbiljnijim kandidatima za osvajanje ovosezonskog Kupa Kralja.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Penal za real odma sa parkinga!!!
0 5
Nele.
A svi su ljubomorni na KRALJEVE.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi