Atletico bolji od Betisa, novi pogodak Luisa Suareza

Madriđani slavili

Atletico bolji od Betisa, novi pogodak Luisa Suareza

E. Škorić

U večerašnjem susretu 7. kola španske La Lige Atletico je ugostio i savladao Betis sa 2:0.

Dosta zanimljiv i napet meč, Betis je dominirao tokom prvog dijela, no u nastavku čvrsti Simeonoev Atletico uspijeva povesti i na kraju još jednim golom zaključiti pobjednika.

Samo što je otvoreno drugo poluvrijeme, Marcos Llorente je doveo Jorgandžije u prednost, a u nadoknadi Luis Suarez novim golom postavlja konačnih 2:0.

Madriđanima je bilo lakše od 74. minute kada je Montoya, nakon intervencije VAR-a, dobio direktan crveni karton jer je pokosio jednog igrača Atletica kao posljednji igrač odbrane.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Suarez je s četiri gola prvi strijelac lige, doduše Alcacer i Fati maju također po četiri gola, no Urugvajac za razliku od dvojca ima i jednu asistenciju. Atletico je trećom pobjedom došao na drugo mjesto iza gradskog rivala Reala, ali ima dva boda manje (13-11).

Top Komentari

AsmirM
Novi pogodak Suareza ali kod kuce
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti