Atletico gurnuo Deportivo u Segundu

Jorgandžije minimalno slavile

Atletico gurnuo Deportivo u Segundu

Atletico Madrid je večeras minimalno (1:0) pobijedio Deportivo La Corunu na domaćem terenu u okviru 30. kola španske La Lige.

Atleticu je ovo bila bitna pobjeda u borbi za drugu poziciju na tabeli, dok je ekipi koju sa klupe predvodi Clarence Seedorf ovaj meč bio možda i od presudnog značaja kada je u pitanju borba za opstanak, ali na kraju nisu uspjeli da dođu ni do jednog boda.

Jedini gol na večerašnjem susretu postigao je Kevin Gameiro i to u 34. minuti sa jedanaest metara. U drugom poluvremenu obje ekipe su imale po jednu sjajnu priliku, ali rezultat je ostao do kraja 1:0.

Atletico je ostao na drugoj poziciji sa devet bodova manje od prvoplasirane Barcelone, dok je Deportivo još uvijek na pretposljednjem mjestu sa samo 20 bodova, odnosno čak osam bodova manje od sigurne zone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi